Kieslijst VVD Stichtse Vecht vastgesteld

Tijdens de Algemene Ledenvergadering is afgelopen maandag de kieslijst voor de gemeenteraadsverkiezingen unaniem vastgesteld. Op de eerste verkiesbare plaatsen staan:

Lijsttrekker Jeroen Willem Klomps uit Maarssen
2. Jos van Nieuwenhoven uit Breukelen
3. Rianne Beekman uit Loenen aan de Vecht
4. Rick Nederend uit Maarssen
5. Arjan Wisseborn uit Breukelen
6. Pauline Bredt-Aler uit Maarssen
7. Babet de Vries uit Maarssen
8. Bas van Schaik uit Breukelen.

De VVD is trots op een lijst waarin de diverse kernen zijn vertegenwoordigd en waar een mooie mix in zit van zittende raadsleden, commissieleden en nieuw aanstormend talent!

Het verkiezingsprogramma is in een eerdere vergadering vastgesteld en wordt binnenkort gepresenteerd.

Met het vaststellen van de definitieve kieslijst heeft Frank Masteling het fractievoorzitterschap overgedragen aan Jeroen Willem Klomps. Frank heeft aangegeven niet meer verkiesbaar te zijn voor de komende termijn. Hij is begonnen als raadslid in de gemeente Breukelen en als hij in maart 2018 afscheid neemt is hij in totaal 12 jaar actief geweest in de gemeenteraad.

“Frank is in de afgelopen 12 jaar van grote waarde geweest voor de VVD. Zeker de laatste jaren heeft hij onze fractie in roerige tijden als fractievoorzitter tot een goed functionerend team weten te maken. Hiervoor zijn we hem veel dank verschuldigd. Nu de begroting en de plannen voor 2018 zijn vastgesteld, begrijpen we zijn keuze om het stokje over te dragen.”, aldus lijsttrekker Jeroen Willem Klomps.