Uitnodiging lezing “Laat de natuur niet links liggen”.

Met plezier nodigen wij jullie uit voor een lezing van Marc van den Tweel, directeur van Natuurmonumenten, met als titel “Laat de natuur niet links liggen”.

Natuur, milieu en duurzaamheid worden in Nederland vaak omschreven als “iets van links”. Van den Tweel laat zien waarom dit onderwerpen zijn waar “rechts” en in het bijzonder de VVD, zich drukker over zou moeten maken. Hij schetst in zijn lezing bijvoorbeeld hoe natuur kan bijdragen aan de economie, aan gezondheid, aan integratie en hoe natuur het vestigingsklimaat voor bedrijven verbetert. Maar ook waarom natuur als zodanig waarde heeft. Daarnaast geeft hij inzicht hoe de Nederlandse samenleving (en in het bijzonder VVD-stemmers) naar deze onderwerpen kijken.

Marc van den Tweel

Van den Tweel is algemeen directeur van Natuurmonumenten. Verder is hij onder andere lid van de Raad van Bestuur van het Rijksmuseum van Oudheden. Hij was voorheen directeur bij het Ronald McDonald Kinderfonds. Daarvoor werkte hij als managementconsultant voor internationale ondernemingen en overheden. Daarnaast beschikt hij over ruime bestuurlijke en politieke ervaring in Den Haag, maar ook als gemeenteraadslid voor de VVD in Leusden.

Datum en locatie

Donderdag 7 september, inloop 19.30 aanvang 20.00 uur in de prachtige, centraal in ons lokale netwerk gelegen, accommodatie Kameryck, Paviljoen 1, Oortjespad 3 in Kamerik. De toegang is gratis en de lezing is toegankelijk voor zowel VVD- als niet VVD leden.

Nadere informatie

Bij Hans Groenewegen, ah.groenewegen@adsl-concept.nl 

06-43367200

Mocht u vervoersproblemen hebben, dan kunt u ook dit melden.

Met liberale groet,

Bestuur Lokale Netwerk Rijn, Vecht en Venen